Katso webinaaritallenne

Tässä Tietokeskus Studio -lähetyksessä käsittelemme Korona-ajan johtaminen ja etätyöskentely -tutkimuksen tuloksia ja eri näkökulmia tiiviin asiantuntijapaneelin voimin. Panelisteina mResellin kehitysjohtaja Harry Forsman sekä Tietokeskuksen toimitusjohtaja Janne Lipiäinen ja markkinointipäällikkö Henri Tammenniemi.

Haastattelututkimuksen toteutti Taloustutkimus lokakuussa 2020 Tietokeskuksen toimeksiannosta. Puhelimitse toteutettuun kyselyyn vastasi 100 toimitusjohtaja, HR- ja talousjohtajaa, IT- ja kehitysjohtajaa tai -päällikköä sekä hallituksen jäsentä tai osakasta.

Webinaarin sisältö

100 johtajaa ovat puhuneet. Asiantuntijoista koostuva paneelimme pureutuu tarkemmin tutkimustuloksiin ja käy läpi mitä suomalaiset yritysjohtajat ovat sanoneet:

  • etätyön kielteisistä ja myönteisistä vaikutuksista työntekoon
  • yritysten IT-valmiuksista
  • tulevaisuuden työskentelystä
  • tehokkuudesta ja tietotyön tuottavuuden mittaamisesta yrityksissä

Webinaarin asiantuntijat 

Harry Forsman, Director, Business Development at mResell AB
Janne Lipiäinen, toimitusjohtaja, Tietokeskus
Henri Tammenniemi

 

Tietokeskus teetti Korona-ajan johtaminen ja etätyöskentely -tutkimuksen Taloustutkimuksella lokakuussa 2020. Puhelimitse toteutettuun kyselyyn vastasi 100 toimitusjohtajaa, HR- ja talousjohtajaa, IT- ja kehitysjohtajaa tai -päällikköä sekä hallituksen jäsentä tai osakasta. Kyselyyn vastanneet johtajat edustavat yrityksiä, jotka työllistävät 10–499 ihmistä ja joiden liikevaihto on 0,2–200 miljoonaa euroa.

Lue tutkimuksen yhteenveto (PDF)