IT2022: IT-infran nykytila ja kehitysnäkymät suomalaisissa organisaatioissa. Mihin kiinnittää erityistä huomiota IT-päätöksenteossa vuonna 2022?

Tietokeskuksen jo kahdeksatta kertaa toteuttama laaja tutkimus IT-infran nykytilasta  ja kehitysnäkymistä suomalaisissa organisaatioissa valmistuu 29.11. Brunssin aikana käymme tuoreita tutkimustuloksia läpi ja saat hyvän käsityksen IT:n keskimääräisestä tilasta ja kehitysnäkymistä suomalaisissa organisaatioissa. Tämä antaa erinomaisen pohjan myös oman organisaatiosi IT-infran kehittämiseksi.

Tutkimustulosten ja tuhdin brunssin lisäksi tarjoilemme näkemyksiämme IT-päätöksenteon pyhään kolminaisuuteen. Saat vinkkejä  IT:n kokonaiskustannusten optimointiin, IT:n kautta liiketoimintaan tuotettavan hyödyn maksimointiin ja myös tietoturvan modernisointiin.

Webinaarin kohderyhmää ovat IT-hankinnoista ja -päätöksenteosta vastaavat henkilöt, jotka haluavat kattavan kokonaiskuvan suomalaisten organisaatioiden IT-infran tilasta ja kehitysnäkymistä.

Tuoreita IT2022-tutkimustuloksia esittelemässä Tietokeskuksen Konsultoinnista vastaava liiketoimintajohtaja Kai Lehtonen. Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit laittaa Kaitsulle viestiä:  kai.lehtonen@tietokeskus.fi.

Kai Lehtonen

 


* Tietokeskuksen toteuttama, IT-alan asiantuntijoille suunnattu kyselytutkimus toteutetaan tänä vuonna kahdeksatta kertaa. Tutkimukseen vastasi viime vuonna yli  500 IT-alan ammattilaista edustaen eri toimialoja niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Lue lisää IT2022-tutkimuksesta.

 

Tulethan vain terveenä tapahtumiimme. Ethän osallistu, jos sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, vaikka ne olisivat lieviä. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen tapahtumissamme. Pysytään terveinä!  💙