Työasemat ja lähiverkot kuukausihinnoiteltuna palveluna

Tietokeskuksen PCaaS, eli työasemat palveluna on uusi, innovatiivinen ja Suomessa kehitetty IT-laitteiden hankintamalli suurille organisaatioille ja julkishallinnolle. Palveluna hankkiminen tulee syksyllä 2021 mahdolliseksi myös Hanselin kautta. Tässä webinaarissa avaamme palveluna ostamisen etuja ja käymme läpi ajankohtaista näkymiä IT-laitemarkkinasta. 

💻  🖥  🎧  🖥  💻

Tietokeskus Studio Live:

💁🏻‍♀️ Miksi palveluna? Laitetoimittaja vastaa kokonaisuudesta – ennustaminen, budjetointi, esiasennus, puskurivarastointi, kierrätys ja täsmälliset kustannukset. Maksat vain siitä mitä käytät, ilman yllätyksiä.

💻 Aito PCaaS – Tietokeskuksen uusi, innovatiivinen hankintamalli työasemille koko elinkaaren ajaksi. Yksi toimittaja riittää; ei erillisiä rahoitus-, asennus- tai logistiikkakumppaneita.

☁️ Lähiverkko palveluna – ajantasaiset verkkolaitteet, asennus ja valvonta. Uusin tietoturvallinen ja pilvihallittu teknologia heti käytössäsi.

📊 Katsaus IT-laitemarkkinaan – Miten huomioida globaali saatavuustilanne laitehankinnoissa? Miten tehdä kestäviä hankintoja vastuullisuus huomioiden?

KATSO TALLENNE


Moderaattori: Henri Tammenniemi, Tietokeskus

Yhteistyössä:

Katso tallenne tästä

Nappaa talteen konsulttiemme vinkit uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Jätä yhteystietosi ja pääset heti katsomaan tallennetta.