MIcrosoft 365:ssä on kyse paljon muustakin kuin vain teknologiasta ja lisensseistä. Palvelumme kehittää yrityksesi toimintaa, ratkoo ongelmia ja tarjoaa asiantuntija-apua. Niin etänä kuin paikan päälläkin. Loppukäyttäjien tukipalvelut ovat tärkeä osa palveluamme ja kattavat tarvittaessa myös pääkäyttäjäpalvelun, esimerkiksi Sharepointin loppukäyttäjille.

Palvelun hyödyt yritykselle:

  • Asiantuntija-apu heti käytössä
  • Uudet ominaisuudet ja ohjelmat nopeasti haltuun
  • Toimihenkilöiden tehokkaampi ja tuottavampi työskentely 

 

Aina oikeat ominaisuudet käytössä

Microsoft Office 365 on yksi käytetyimpiä toimisto-ohjelmistoja ja hyvä esimerkki tietotekniikan kehitysnopeudesta. Harvalla on aikaa tai resursseja seurata jatkuvasti ohjelmistojen uusia ominaisuuksia tai Microsoftin markkinoille tuomia uusia M365 -palveluita. Kanssamme ei tarvitse huolehtia tästä, koska me ylläpidämme kanssasi yrityksesi M365 -kehityspolkua. Varmistamme, että juuri sinulle tärkeät ominaisuudet tulevat hallitusti käyttöön ja loppukäyttäjät osaavat varmasti käyttää niitä. Näin organisaatiosi työskentely kehittyy, toiminnasta tulee tuottavampaa ja kenties myös vähän iloisempaa.

Kattavat asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Mietityttääkö Teams, Planner, Yammer, Delve tai PowerApps? Tarjoamme myös kattavat asiantuntija-, koulutus- ja konsultointipalvelut Microsoft 365 -tuoteperheeseen sekä muuhun Microsoft-maailmaan. Meiltä saat perusteelliset kartoitukset ja suunnittelutyön, migraatiot, uusien ominaisuuksien käyttöönotot, tietoturvan ja analysoinnin sekä mittauksen tarpeisiisi räätälöitynä.

Microsoft 365 -tilin ja laskutuksen hallinta sisältyy oletuksena palveluumme. Kaikki palvelumme ovat läpinäkyvästi kuukausihinnoiteltuja, ilman määräaikaisia sopimuksia.

Lue tarkempi kuvaus Office 365 -palveluista,
lataa palveluesite tästä:

 

Haluatko kuulla lisää Microsoft 365 -palveluista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin olemme sinuun yhteydessä.

Niko Lehtonen Palvelumyynti, yritysasiakkaat 050 492 5131 niko.lehtonen@tietokeskus.fi