Moderni IT kuulostaa ohuelta yläpilveltä, mutta käytännössä se tarkoittaa sitä, että yrityksesi infra palvelee liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Yrityksesi työkalut, järjestelmät ja toimintatavat tekevät työstä sujuvaa ja tehokasta ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi, kun järjestelmät ovat kunnossa, IT:n kustannukset eivät tule yllätyksenä ja ne skaalautuvat yrityksen tarpeiden mukana.

Tämän toteuttaminen ei ole mitään avaruusteknologiaa vaan määrätietoista kehitystyötä. Kaikki alkaa hyvästä pohjatyöstä: auditoinnista ja selkeästä suunnitelmasta kohti yrityksen toimintaa tukevaa IT-infraa.


Auditointi on toimivan suunnitelman pohja ja päätöksenteon työkalu IT-johdolle

Auditointi on syväsukellus IT-infraan. Konsulttimme penkovat IT-ympäristön perinpohjaisesti, jotta saamme selville, mikä siellä toimii ja mikä ei. Teemme auditoinnin liiketoiminnan tavoitteet ja tulevaisuuden odotukset edellä: minkälaisiin muutoksiin ja olosuhteisiin IT:n pitää taipua, jotta liiketoiminnan jatkuvuus on taattu.

Auditointi on siis toimiva ratkaisu kun haluat varmistua IT-ympäristön toimivuudesta ja selkeyttä kehitystyön priorisointiin.

Hinta alk. 2300 € (alv. 0 %)

Kyllä, haluan kattavan raportin inframme tilasta!

Modernisointityöpajassa määritetään IT:lle maali 🎯

Modernisointityöpaja on loistava startti, kun haluat valjastaa IT:n liiketoiminnan tueksi. Työpajassa IT:tä tarkastellaan koko organisaation näkökulmasta: mitä tavoitteita ja odotuksia liiketoiminnalla, työntekijöillä ja IT:llä itsellään on tulevaisuuden osalta.

Modernisointityöpaja hinta 1875 € alv. 0%

Hinta sisältää teknologiapäivän ja kehityssuunnitelman.

YKSI MODERNISOINTITYÖPAJA, KIITOS!


Sinua auttavat Suomen kovimmat IT-konsultit

Tämä ei ole hypetys vaan lupaus. Konsulttimme ovat suoraan ja rehellisesti sanottuna Suomen kovimpia IT-asiantuntijoita. Sinuna soittaisimme heille heti. Voit lukea lisää osaamisestamme täältä.

  • Missä kunnossa IT-infra on?
  • Onko käytössäsi oikeat sovellukset ja laitteet?
  • Onko infra toteutettu kustannustehokkaasti?
  • Onko infra helposti skaalattavissa?
  • Mihin suuntaan ja miten IT:tä tulisi kehittää?

Lopputuloksena syntyy perinpohjainen raportti, joka kertoo mitkä asiat toimivat hyvin sellaisenaan, mitkä asiat kaipaavat huomiota myöhemmin ja mitkä asiat palavat pohjaan nyt.

  • Miten haluatte tehdä töitä tulevaisuudessa?
  • Mitä manuaalisia työtehtäviä voi ja kannattaa automatisoida?
  • Miten datan kulkua pystytään sujuvoittamaan?
  • Millaiset sovellukset palvelevat arkeamme parhaiten?
  • Millainen on tietoturvallinen IT-ympäristö tulevaisuudessa?

Asiantuntijamme auttavat siis maalaamaan tulevaisuuden ja suunnittelemaan, millaisten ratkaisujen avulla kuljemme sitä kohti.

Työpajan lopputuloksena asetamme IT:llesi selkeän tavoitteen ja teemme konkreettisen suunnitelman siihen pääsemiseksi. Saat myös kustannusarvion koko kehitysprojektille.

Oletko vielä aivan lähtökuopissa? Selvitä miten hyvin työkalut ja arki toimivat työntekijöiden näkökulmasta ja kartoita IT:n pullonkaulat.

Lataa ilmainen kyselypohja

Laitetaanko yrityksesi infra yhdessä minttiin?

Jätä yhteystietosi alle, niin saadaan homma käyntiin:

Mikael Eerola 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi