Löydä tilattavat tuotteet helposti


Verkkokaupan monipuoliset tuotetiedot ja edistynyt haku auttavat sinua löytämään nopeasti haluamasi tuotteet. Tuotearvosteluista saat arvokasta tietoa muiden tilaajien kokemuksista. Tilausten seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa tilauksen käsittelyn ja toimituksen etenemisestä. Tilaushistoriasta näet helposti aiemmin tilaamasi tuotteet ja palvelut. Asiakaspalvelu ja verkkokaupan live chat auttavat joka tilanteessa, oli kysymys sitten tuotteen teknisistä ominaisuuksista tai itse verkkokauppaan liittyvästä asiasta.

Suosikkilista nopeuttaa

Monet asiakkaamme tilaavat usein samoja tai samankaltaisia tuotteita. Voit luoda yrityksellesi tai organisaatiollesi yhteisen suosikkilistan tilattavista vakiotuotteista, jotta niiden löytäminen ja tilaaminen olisi nopeampaa.

Skaalautuvat tuotepaketit

Voit hankkia meiltä laitteita ja palveluja joko erikseen tai valmiina kokonaispaketteina, jotka sisältävät laitteen lisäksi esimerkiksi esiasennuspalvelut, turvamerkinnän ja paikalleen asennuksen. Tuotepakettia tilatessa voit myös poistaa tuotepakettiin kuuluvia tuotteita, mikäli et tarvitse niitä kaikkia.

Määritä sisäiset osto-oikeudet

Voit määrittää organisaatiosi henkilöille verkkokauppaamme käyttäjäroolit, joille näkyvät vain tietyt tuotteet. Tällöin laite-, sovellus- ja palveluvalikoimasta on tilattavissa ainoastaan asiakkaan sopimuksen mukaiset vakioidut tuotteet ja tuotepaketit sekä niihin liittyvät palvelut hinnastoineen. Voit itse jakaa ja hallinnoida osto-oikeuksia kauppaamme omassa organisaatiossasi.

Joustavat maksutavat

Maksu- tai rahoitustavat voit valita useasta eri vaihtoehdoista. Tuote- ja palvelutilauksia voi maksaa laskulla tai esimerkiksi hyödyntämällä omaa kilpailutettua rahoituspalvelua. Voit myös hankkia tuotteen päätelaitepalveluna, jossa tilaat laitteen meiltä palveluna määräajaksi kuukausittaista maksua vastaan.

Kätevät integraatiot

Verkkokauppaa voidaan lisäpalveluna personoida juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi sekä integroida yritysten ja organisaatioiden omiin ITSM-, hankinta- ja laskutusjärjestelmiin.

Verkkokaupan saat käyttöösi haluamassasi laajuudessa nopeasti ja hallitusti!

Kiinnostuitko sähköisestä IT-hankitakanavasta?

Jätä yhteystietosi tähän, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Vesa Miekkarinne Liiketoiminnan kehityspäällikkö 045 1100 939 vesa.miekkarinne@tietokeskus.fi