Automatisoitu oppilashallintojärjestelmä helpottaa ylläpitäjien ja opettajien työtä EDU-ympäristöissä

Haluatteko säästää koulusihteerien, opettajien ja IT-ylläpitäjien aikaa merkittävästi?
Oppilaitoksille suunniteltu ratkaisumme synkronoi käyttäjätiedot suoraan Primus-oppilastietojärjestelmästä pilveen ja paikalliseen IT-ympäristöön. Henkilökunnalle tämä tarkoittaa merkittävää manuaalisen työn vähentymistä ja huomattavaa ajansäästöä.

Mistä ratkaisussa on kyse?

  • Ryhmät ja opiskelijat luodaan automaattisesti Primuksesta pilveen ja paikalliseen IT-ympäristöön: tiedot päivittyvät automaattisesti ja ovat aina ajantasaisia.
  • Opettajien ja ylläpitäjien ei enää tarvitse luoda tunnuksia tai miettiä mihin ryhmään yksittäiset opiskelijat tulisi liittää: manuaalinen työ vähenee.
  • Tiedon jakaminen, arviointien tekeminen ja oppimisympäristöjen luominen onnistuu nykyistä vaivattomammin.

Ratkaisumme hyödyt oppilaitoksille:

☑️ Helppo ja nopea käyttöönotto

☑️ Manuaalisen työn määrä vähenee huomattavasti

☑️ Opintosihteerien, opettajien ja IT-ylläpitäjien aikaa säästyy

☑️ Helposti hallittava, automatisoitu kokonaisuus

HALUAN KUULLA LISÄÄ!

Kaikki hyöty irti EDU-laiteinvestoinneista  

Onko oppilaitoksenne hyödyntänyt tehdyt laiteinvestoinnit parhaalla mahdollisella tavalla?

Ota meihin yhteyttä niin kerromme kuinka opetustyössä pystytään ottamaan täysi hyöty irti jo tehdyistä laiteinvestoinneista – samalla parannetaan merkittävästi tietoturvaa ja tehostetaan oppilaiden ja opetushenkilökunnan työskentelyä.

Ovatko laitteenne tulleet elinkaarensa päähän? Puuttuuko oppilailtanne tarvittavia koneita? Toimitamme oppilaitoksille erityisesti EDU-käyttöön suunniteltuja laitteita kilpailukykyiseen hintaan.

EDU-LAITTEET VERKKOKAUPASSAMME

Valikoimastamme löytyvät edulliset oppilaskannettavat esi- ja alakoulujen oppilaiden vaativiin tarpeisiin. Tämän ryhmän koneilla hankintahinta ja koneiden ominaisuudet ovat hyvin tasapainossa. Valmistajien malleista löytyy myös kynällä varustettuja ja värillisiä laitteita.

KATSO KAIKKI LAITTEET ESI- JA ALAKOULUIHIN

Yläkoulujen laitevaatimuksissa on huomioitu oppilaiden korkeat vaatimukset laitteen koon, akunkeston ja suorituskyvyn osalta.  Monet valmistajien laitteet sisältävät kynäominaisuuden, joka helpottaa jokapäiväisten muistiinpanotöiden tekemistä.

Yhdistämällä nämä laiteominaisuudet Microsoft 365 -pilviratkaisujen kanssa;  oppilaalle muodostuu uusi digitaalinen oppimisympäristö, joka valmistelee häntä tulevaisuuden työelämän haasteisiin.  Useimmat tämän ryhmän laitteet ovat Abit-yhteensopivia.

KATSO KAIKKI LAITTEET YLÄKOULUIHIN JA TOISELLE ASTEELLE

Kun laitteiden ominaisuuksista ei haluta tinkiä ja kannettavan tietokoneen keveyden, akunkeston ja suorituskyvyn pitää olla parasta mahdollista – valikoimastamme löytyy usealta valmistajalta hyvin kustannustehokkaita laitteita.

Kestävyys ja liitettävyys ovat tämän laiteryhmän keskeisiä ominaisuuksia. Näytön koko vaihtelee 13″-15″ välillä tarjoten optimaalisen kokoluokan eri tarpeisiin. Myös kosketusnäytön ja kynäkäytettävyyden mahdollisuudet ovat tarjolla.

LAITTEET OPETTAJILLE JA KORKEA-ASTEELLE

Huolehdimme laitteiden elinkaaresta alusta loppuun ✅

Miltä kuulostaisi, jos kone tulisi suoraan laitevalmistajalta käyttövalmiina?
Windows Autopilot
on nykyaikainen ratkaisu laitteiden käyttöönottoon ja elinkaaren hallintaan.

Autopilotin avulla voidaan luopua perinteisistä image-pohjaisista asennuksista ja näin nopeuttaa uusien EDU-laitteiden tai käyttöjärjestelmäversioiden käyttöönottoa. Windows Autopilot tukee osaltaan vahvasti oppilaitoksia nykyaikaiseen pilvipohjaiseen infraan siirtymisessä.

Elinkaaripalveluidemme avulla nautit valmiiksi asennetuista laitteista ja voit jättää muun muassa logistiikan, asennuksen ja laitteiden vaihdot meidän huoleksemme. Palvelumme takaa selkeän ja ennakoidun IT-laitteiden elinkaaren aina käyttöönotosta tietoturvalliseen hävitykseen.  Lue lisää laitteiden elinkaaren hallinnasta.

KYLLÄ, HALUAN KUULLA LISÄÄ!
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää EDU-puolen palveluistamme

Jätä yhteystietosi alle, niin saadaan homma käyntiin:

Mikael Eerola 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi