Oikeat teknologiavalinnat liiketoiminnan tarpeisiin

Löydämme oikeat toimistotyökalujen kokonaisuudet arkeen sekä parhaat käytännöt niiden tehokkaaseen hyödyntämiseen. Päätelaitteet eivät tuota meille ongelmia. Työasemille ja mobiililaitteille löytyy nykyään tarvittavat ratkaisut hallintaan paikallisesti tai pilvestä, kuten Intune tai SCCM. Voit myös jättää huoleksemme uuden teknologian käyttöönoton, migraation tai vaikka identiteetinhallinnan.

Myös etätyöskentelyn haasteet ovat meille tuttuja, joten ei hätää – olit kotona, hotellissa tai vaikka kesämökillä, meiltä löytyy konstit liikkuvien käyttäjien työskentelyyn.

Tuoterepun eväät levällään

Mietityttääkö järjestelmien alustat, pilvi tai tietoturva? Osaamisemme kattaa merkittävimmät IT-infrastruktuurin teknologiat aina oman konesalin palvelinkapasiteetista päätelaitteisiin ja niiden hallintatyökaluihin.

Pilvi on meille yksi tapa toimia muiden joukossa. Meiltä löydät avun niin suunnitteluun, käyttöönottoon, kuin auditointeihin ja optimointiin.

Emme jätä asiakasta yksin

Ratkaisumme tähtää aina siihen, että niiden päälle on helppoa tarjota laadukkaat tukipalvelut. Perävalotakuu ei ole meidän tapamme toimia.

Jos ette itse halua murehtia ylläpidosta –  me Tietokeskuksella tarjoamme myös kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat loppukäyttäjien tukipalvelut, laitteiden elinkaarenhallinnan, konesalipalvelut sekä laitteiden ja lisenssien hankinnan.

Osaamista, näkemystä ja kokemusta

Konsulttimme yhdistävät ennen näkemättömällä tavalla osaamisen, näkemyksen ja kokemuksen asiakkaiden iloksi kehittämällä ja optimoimalla IT-infrastruktuuria. Ydinosaamistamme ovat modernin IT-infran teknologiat. Kelpuutamme joukkoomme vain parhaat: konsulttimme ovatkin oman erikoisosaamisalueensa huippuosaajia.

Kiinnostuitko konsultoinnin ratkaisuista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Kai Lehtonen Liiketoimintajohtaja, konsultointi 0400 637 315 kai.lehtonen@tietokeskus.fi