Suuri osa tietotyöstä siirtyi kotikonttoreille lähes yhdessä yössä. Toimiva ja tietoturvallinen IT-infrastruktuuri on ratkaisevassa asemassa liiketoiminnan jouhevan jatkuvuuden varmistamisessa – etenkin, kun työtä tehdään tutun toimiston ulkopuolella. 

Kokosimme suomalaisten pk-yritysten avuksi juuri tämän hetken haasteisiin vastaavan palveluvalikoiman. Kokeneiden konsulttiemme koostamien palvelupakettien avulla työ siirtyy nopeasti pilveen, kaikkien työtekijöiden saataville. Varmistamme tarvittaessa myös loppukäyttäjien osaamisen, jotta työskentely uusilla välineillä on mahdollisimman vaivatonta ja tuottavaa.

Palvelupaketimme nopeaan muutokseen:

Nopeampi ja edullisempi versio suositusta ja kiitellystä työpajastamme!

Oikein käytettynä Teams on huima työkalu. Organisaatio saa siitä parhaat tehot irti, kun loppukäyttäjät osaavat käyttää sitä sujuvasti ja noudattavat yhteisiä työskentelytapoja esim. tiimien luomisessa ja tiedostojen jakamisessa.

Suunnittelimme Teamsin tehokaaseen käyttöönottoon napakan online-valmennuksen. Kahdessa puolen päivän mittaisessa online-työpajassa valmennamme yrityksesi IT-osaajat, avainhenkilöt ja loppukäyttäjät Teamsin tehokkaaseen yrityskäyttöön ja luomme organisaatiollesi räätälöidyn Teams-pelikirjan.

Asiantuntijamme auttavat yhteisten pelisääntöjen luomisessa ja parhaiden käytäntöjen jalkauttamisessa. Kokeneiden konsulttiemme avulla Teamsin käytöstä tulee sujuvampaa, tietoturvallisempaa ja ennen kaikkea iloisempaa ?

Hinta 1250 alv. 0%

Laajempi neljän työpajan toteutus 2500 € alv. 0% – Katso lisää täältä.

Maailmanlaajuinen pandemia pakotti suomalaiset yritykset siirtymään etätyöhön lähes silmänräpäyksessä, vähäisellä valmistautumisella. Konsulttiemme avulla organisaatiosi etätyökäytännöt, -välineet ja loppukäyttäjien osaaminen saatetaan ajan tasalle muutamassa päivässä.

Palvelu sisältää organisaationne Office 365-ympäristön mukautuksen tarpeitanne vastaavaksi, erityisesti etätyöskentely ja tietoturva huomioiden.

Lisäksi perehdytämme organisaatiosi ylläpitäjät ja loppukäyttäjät online-valmennuksilla uusien välineiden tehokkaaseen käyttöön:

Ylläpitäjien valmennuksen sisältö

 • Microsoft 365 -hallintapaneelit
 • Identiteettien hallinta ja valvonta
 • Datan hallinta
 • Laitehallinta
 • Tietoturvatuotteet

Loppukäyttäjien valmennus:

 • Office 365 -työkalut ja mahdollisuudet
 • Sovellusten ominaisuudet, mahdollisuudet ja tehokas käyttö
 • Käyttö eri päätelaitteilla ja mobiilisti
 • Tiedon jakaminen, tiedostojen yhteiskäyttö ja dokumentinhallinta
 • Parhaat etätyökäytännöt

Yllä kuvattujen valmennusten lisäksi Hallittu etätyö organisaatiossa -palvelupaketti sisältää min. 1 pv konsultaatiota. Konsultointipäivän aikana varmistetaan, että etätyön tehostamiseen ja sujuvoittamiseen liittyvät palvelut ja tekniikat on otettu käyttöön optimaalisella tavalla.

Hinta alk. 2970 € alv. 0%

Tilannekatsaus ja siihen sisältyvä auditointi keskittyvät organisaatiosi Windows-infran rakenteisiin ja sen toteutustapoihin. Infraa ja toteutusta tarkastellaan erityisesti käynnissä olevaan poikkeustilanteeseen liittyen. Tilannekatsauksen avulla saat paitsi perusteellisen kokonaiskuvan ympäristösi nykytilasta ja mahdollisista ongelmakohdista, myös erityisen hyvät valmiudet ja tiekartan Windows-ympäristösi kehittämiseen ja modernisointiin. 

Palvelu koostuu neljästä moduulista:

 1. kartoitus (tärkeimmät palvelut ja niiden merkitys organisaatiolle)
 2. auditointi (esim. Active Directory ja sen oheispalveluiden tekninen tila jne.)
 3. raportti (selkeät havainnot palveluiden yleistilasta ja konfiguraatioista)
 4. modernisointityöpaja (kehityssuunnitelma katsauksen pohjalta)

 

Hinnat:

20-100 työntekijän organisaatiot 2300 €
yli 100 työntekijän organisaatiot 3450 €
yli 500 työntekijän organisaatiot hinnoitellaan erikseen.

Kaikki hinnat alv. 0%

Nopein ja helpoin siirtymä moderniin työympäristöön! Microsoft 365 mahdollistaa organisaatiollesi ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattoman työskentelyn.

Palvelu on suunnattu yrityksille, joilla on käytössään perinteinen, sähköpostiin nojaava Exchange/Lync -palvelin. Siirtymä Microsoft 365 -ympäristöön on edessä joka tapauksessa, kun Microsoft lopettaa lähitulevaisuudessa näiden vanhentuneiden ratkaisujen tuen.

Migraatio 365-ympäristöön toteutetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti:

 • Perustamme organisaatiollesi Microsoft 365 -tilauksen ja käyttäjäsynkronoinnin
 • Konfiguroimme Exchage-palvelimesi 365-ympäristöön ja viemme sähköpostit pilveen
 • Palvelu sisältää 2 x 1,5 h etävalmennuksen, jossa koulutamme  organisaatiollesi Teamsin käytön sekä esittelemme Microsoft 365 -tuoteperheen työntekoa ja tiedon jakamista helpottavat sovellukset.
 • Lopuksi poistamme vanhan Exchange-palvelimen ympäristöstäsi hallitusti.

Palvelu avaimet käteen -hintaan alk. 4500 € alv. 0%

Hinnoittelu tarkennetaan asiakkaan lähtötilanteen ja projektin laajuuden mukaan.

Windows Server 2008- sekä 2008 R2 -tuki päättyi 14.1.2020. Näiden palvelinten käyttö tulisi lopettaa ensi tilassa – käytön jatkuessa seuraukset voivat olla vakavia. Tietoturvariskit ja hyökkäysmenetelmät vanhentuneita palvelimia kohtaan nimittäin kasvavat jatkuvasti.

Palvelimien päivityksellä eliminoidaan suurin yksittäinen organisaatiosi tietoturvaan kohdistuva uhka. Teknologian päivittämisen myötä alustasi on entistä toimintavarmempi, ja se tukee myös uusia palveluita (esim. DC-palvelimet, tiedostopalvelut).

Päivitys voidaan toteuttaa esimerkiksi:

 • In-place upgradena
 • Palveluiden siirtona uudelle palvelimelle (Windows server 2012 tai uudempi)
 • Palvelimien siirtona Azureen (hinnoitellaan erikseen)
 • Palveluiden siirtona O365-pilveen (hinnoitellaan erikseen)
 • Modernin pilvipohjaisen arkkitehtuurin uudelleenmäärittelynä tai käyttöönottona (hinnoitellaan erikseen)

Windows Server 2008 -palvelinten päivitys alk. 890€ / palvelin alv. 0%.

Hinnoittelu tarkennetaan asiakkaan lähtötilanteen ja projektin laajuuden mukaan. Palvelu soveltuu myös esim. Windows Server 2012 -palvelinten päivittämiseen. 

Mahdollinen viestintä eri sovellustoimittajien kanssa ja/tai mahdolliset Azure-toteutukset veloitetaan erikseen.

Konsultointipalveluiden kaikki hinnat alv. 0%. Palvelun toimitusaika ja tarkka sisältö sovitaan tilauksen yhteydessä. Mahdolliset matka- ja majoituskulut veloitetaan erikseen.

Yksi tällainen, kiitos

Online-valmennukset ja -koulutukset

Emme suinkaan ole laittaneet valmennuksiamme telakalle poikkeustilanteen takia, vaan – yllätys, yllätys – veimme ne verkkoon.

Valmennusvalikoimassamme ovat mukana Microsoftin viralliset, sertifiointiin vaadittavat koulutukset sekä koko liuta omia, suosittuja toteutuksiamme mm. Teamsiin, Azureen ja MS-infran hallintaan.

VALMENNUSKALENTERIIN

Kokeneet konsultit IT-ympäristösi kehitykseen

Konsulttitoimintamme perustana on yli 20 vuoden kokemus eri kokoisten organisaatioiden IT-ratkaisujen rakentamisesta ja asiantuntijoiden valmentamisesta.  Ydinosaamistamme ovat modernin IT-infrastruktuurin tekniikat, niiden käyttöönotot ja fiksu hyödyntäminen tietotyön tuottavuuden kasvattamiseksi.

Tehostetaanko yhdessä työn tekemistä?

Jätä yhteystietosi alle, olemme sinuun pian yhteydessä:

Mikael Eerola 040 573 8322 mikael.eerola@tietokeskus.fi