Tietoturvan edistäminen, käyttäjä- ja laitehallinnan toteuttaminen, hallinnan tehostaminen, automatisointi ja kustannusten alentaminen. Mihin suuntaan ja miten IT-infraa pitäisi ja kannattaisi kehittää? Nämä ja monetkin muutkin asiat saataisiin kuntoon, kunhan löytyisi aikaa niiden äärelle pysähtymiseen. Mentorointi-palvelu auttaa näiden haasteiden ratkaisemisessa.

Kehittäminen ja optimointi

Mentorointi-palvelumme auttaa IT-infranne kipupisteiden tunnistamisessa ja niiden poistamisessa. Mentorimme auttavat kehittämään IT-infraanne suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Autamme teitä myös pysymään kehityksessä mukana ja tunnistamaan ne tekniikat, joista on oman IT-infranne kannalta eniten hyötyä.

Päätöksenteko

Internet on täynnä tietoa ja jokaisesta asiasta löytyy puoltava ja kumoava mielipide. Organisaation tilanne on kuitenkin aina yksilöllinen, omine erityispiirteineen. Eteen tulee tilanteita, joissa on pakko tehdä päätöksiä. Pitkään kokemuksemme pohjautuen pystymme tarjoamaan riippumattoman näkemyksen tuotteiden, palveluiden tai teknologioiden sopivuudesta organisaationne tarpeisiin.

Miten liikkeelle?

Palvelu kannattaa käynnistää yhdessä sovitun laajuisella nykytilan auditoinnilla. Auditoinnista tehtävien johtopäätösten perusteella sovitaan ensimmäisten työpajojen tavoitteet, sisällöt ja ajankohdat.

Työpajojen ajankohdat, teemat ja kestot sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Niitä voidaan järjestää esim. kerran kuukaudessa tai neljännesvuosittain. Työpajat voivat keskittyä esim. seuraaviin teemoihin: IT-infran nykytila, kipupisteet ja mahdolliset kehityskohteet, uusimmat tekniikat ja niiden kautta avautuvat mahdollisuudet tai oman IT-infran kannalta kulloinkin ajankohtaisimmat asiat.

Mentorointi toimii kehittämisen, optimoinnin ja päätöksenteon tukena. Lisäksi mm. tietoturvan edistäminen, pilvipalveluiden hyödyntäminen tai vaikkapa osaamisen kehittämisen tukeminen voivat olla palvelun keskiössä.​

Osaamista, näkemystä ja kokemusta

Konsulttimme yhdistävät ennen näkemättömällä tavalla osaamisen, näkemyksen ja kokemuksen asiakkaiden iloksi kehittämällä ja optimoimalla IT-infrastruktuuria. Ydinosaamistamme ovat modernin IT-infran teknologiat. Kelpuutamme joukkoomme vain parhaat: konsulttimme ovatkin oman erikoisosaamisalueensa huippuosaajia.

Kiinnostuitko mentoroinnista?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Kai Lehtonen Liiketoimintajohtaja, konsultointi 0400 637 315 kai.lehtonen@tietokeskus.fi