Tietokeskus on vahvasti paikallinen toimija, jolla on toimipisteitä jo 11 paikkakunnalla yli 300 osaajan voimin. Tulemme nyt entistä lähemmäs asiakkaitamme tapahtumissa, joita järjestämme ympäri Suomea suurimmilla paikkakunnilla. Oletko jo tutustunut tapahtuma- ja webinaaritarjontaamme?

Webinaarien suosio ylitti odotukset

Olemme järjestäneet kevään aikana kolme huikean suosittua webinaaria. Webinaareissa käydään konsulttiemme johdolla läpi ajankohtaisia teknisiä asioita käytännönläheisellä otteella.

Alkuvuoden hitti oli Microsoft Teams -webinaari – ohjelmiston parhaita käytäntöjä käsittelevä webinaari keräsi linjoille yli 800 tiedonjanoista kuulijaa. Teams-webinaari on katsottavissa myös YouTubessa.

Webinaarimme kestävät yleensä tunnin ja niihin on helppo osallistua osana oman osaamisen kehittämistä työaikana. Seuraava webinaari tärähtää eetteriin 11.4. klo 14 otsikolla ”M365 – mikä se on ja miksi siitä pitäisi kiinnostua?” Ilmoittaudu mukaan ja katso samalla tulevat webinaarit Tapahtumat-sivultamme.

Konsultointi-yksikkömme järjestää IT-ammattilaisille myös valmennuksia. Tutustu kevään valmennuskalenterin tarjontaan, sieltä voi löytyä juuri tarpeisiisi sopiva koulutuspaketti.

Tietoiskuseminaari – kevään ykköstapahtuma  

Tietoiskuseminaari keräsi viime syksynä ennätysyleisön Turkuun. Odotettu tapahtuma palaa 7. toukokuuta Logomoon, teemanaan tietotekniikka, työ ja tuottavuus. Päivän ohjelmassa on puheenvuoroja ja caseja pilviratkaisuista, tietoturvasta, modernista tietotyöstä sekä uusimmista laite- ja ohjelmistoratkaisuista – ja monesta muusta aiheesta.

Keskeinen teemamme vuonna 2019 on osaamisen kasvattaminen. Pidämme huolta sekä omien joukkojemme että asiakkaidemme IT-osaamisesta, ja tämä heijastuu myös seminaarin ohjelmaan. Tietoiskuseminaarissa kuulet, miten voit kasvattaa bisnestäsi vahvistamalla organisaatiosi IT-osaamista.

Tietoiskuseminaarin isäntänä toimii Peter Nyman. Tutustu vuoden odotetuimman IT-tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Ylimmän johdon ICT-asiaa aamiaisseminaareissa

Kevään mittaan olemme ottaneet pääkaupunkiseudun haltuun järjestämällä ICT-aiheisia aamiaisseminaareja Helsingissä. 

Helmikuussa salillinen päättäjiä kuunteli puheenvuoroja ICT-alan trendeistä ja täyden palvelun IT-kumppanin tuomista eduista Klaus K -hotellissa. Maaliskuisen aamiaisseminaarin 28.3. aiheena oli vuorostaan modernin tietotyön välineet ja niiden hyödyntäminen organisaation johtamistyössä. Huhtikuun digitalisaatio-teemainen aamiaisseminaari järjestetään 25.4.

Löydät aamiaisseminaarien tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisen Tapahtumat-sivultamme.

Rentoa menoa ja ICT-asiaa Pilveä ja Kaljaa -afterworkeilla

Ettei ATK menisi liian vakavaksi, järjestämme kevään mittaan myös rentoja ICT-teemaisia Pilveä ja Kaljaa -afterworkeja Oulussa, Tampereella ja Turussa. Iltojen ohjelmassa on burgereiden ja bissen maistelun lisäksi konsulttiemme ajankohtaista asiaa pilvestä. Maaliskuun afterworkeilla kuultiin tiukkoja faktoja M365:sta, ja huhtikuun iltojen tekninen osuus keskittyy Azure AD- ja identiteetit -teemoihin. Toukokuun Pilveä ja Kaljaa -iltojen teema on Office 365.

Seuraavat Pilveä ja Kaljaa -afterworkit järjestetään:

  • Oulussa keskiviikkona 3.4. klo 16.30 alkaen, paikkana Voimala 1889
  • Tampereella keskiviikkona 10.4. klo 16.30 alkaen, paikkana ravintola Myllärit
  • Turussa torstaina 11.4. klo 16.30 alkaen, paikkana Panimoravintola Koulu

Katso kaikki Pilveä ja Kaljaa -tapahtumat ja varmista paikkasi.

Tule tapaamaan meitä paikan päälle tapahtumiimme tai virittäydy webinaarilinjoille – takaamme, että saat aina mukaasi asiantuntijan näkemyksiä, jotka auttavat sinua hyödyntämään tietotekniikkaasi paremmin. Varaathan paikkasi ajoissa, sillä tapahtumat täyttyvät nopeasti!

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: