Konsulttiemme isännöimän Tech-lavan puheet ovat tiukkaa pilviasiaa ja yhteisenä nimittäjänä toimii M365-tuoteperhe.

Tapahtuma on suunnattu IT-alan ammattilaisille ja asiantuntijoille, sekä yrityspäättäjille, jotka laittavat nimensä paperiin silloin, kun yrityksessä tehdään teknologiahankintoja.

Osa päivän ohjelmasta on yhteistä, osa jaettu kohdeyleisön mukaan erilaisiin rinnakkaispuheenvuoroihin. Nämä puheenvuorot on suunnattu ennen kaikkea IT-alan asiantuntijoille, ja ne esitetään tapahtumassa Tech-lavalla. ?

Office 365 – lisää työn tuottavuutta moderneilla järjestelmillä 

Tomi Miettunen & Janne Nevalainen, Tietokeskus
13.00 – 13.45, Tech-lava

Office 365 -tuotteiden peruspalvelut ovat tuttuja monelle. Tässä esityksessä keskitytään pilviin työskentelyn tehostajana. Puheenvuorossa vastataan mm. seuraaviin kolmeen kysymykseen:

☁️ Millä tavoin perustoimintojen automatisointi, kansalaiskoodaus (eng. citizen developer) ja tiimityöskentely pilvessä tarjoavat parempia työvälineitä kuin aikaisemmin?

☁️ Miten vähentää sähköpostin määrää, nopeuttaa viestintää, ja rakentaa omia raportointiin liittyviä työnkulkuja?

☁️ Kuinka valjastaa Power Automate ja muut O365:n modernit työkalut käyttöön?


M365 – laitehallinta ja tietoturva osaksi jokaisen organisaation arkea

Janne Nevalainen & Petri Pukkanen, Tietokeskus
13.45 – 14.30, Tech-lava

Maailman uhkakuvat ovat muuttuneet, ja identiteetin- ja laitteiden suojauksesta on tullut perusvaatimus jokaiselle organisaatiolle. Esitys sisältää runsaasti demoja Microsoft Endpoint Managerista (Autopilot, Intune, SCCM), Azure AD:sta ja Desktop Analyticsistä.

Lisäksi puheenvuorossa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

☁️ Mistä tietää, mihin tuotteisiin kannattaa panostaa? Miten saadaan jatkuvasti kehittyvä hallinta, joiden avulla voidaan aktiivisesti blokata erilaisia uhkia, sekä valvoa ympäristöä?

☁️ Olitpa sitten 100% pilvessä tai hybrid-ympäristössä: miten hallitset tietoturvallisesti laitteiden-, sovellusten- ja kokoonpanojen elinkaaria?

M365 – kokonainen IT-infra pilvestä?

Tomi Miettunen & Petri Pukkanen, Tietokeskus
15.00 – 16.00, Tech-lava

Tule kuulemaan, miten olemme onnistuneesti vieneet asiakkaidemme perinteiset infrat pilveen M365:tä hyödyntäen ja miten tämä on vaikuttanut asiakkaidemme arkeen. Esityksessä kerromme vastaukset alla mainittuihin kysymyksiin aitojen case-esimerkkien kautta:

☁️ Miten toteutetaan aidosti ajasta, paikasta ja jopa laitteista riippumaton työskentely?

☁️ Mistä palikoista turvallinen, mukava ja käyttäjäystävällinen infra kannattaa rakentaa?


Ilmoittaudu mukaan 21. helmikuuta mennessä!

Viime vuonna seminaari täyttyi nopeasti ja keräsi paikalle yli 400 osallistujaa. Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta tai ilmoittaudu suoraan mukaan alla olevalla painikkeella! ?

ILMOITTAUDU

 

 

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: