Tietoiskuseminaari on suunnattu IT-alan ammattilaisille ja asiantuntijoille, sekä yrityspäättäjille. Osa päivän ohjelmasta on yhteistä, osa jaettu kohdeyleisön mukaan erilaisiin rinnakkaispuheenvuoroihin.

Nämä puheenvuorot on suunnattu ennen kaikkea IT-päättäjille sekä IT-hankinnoista vastaaville, ja ne esitetään tapahtuman Executive-lavalla. ?


Asiakastarina: Miksi Wiima Logistics luottaa Tietokeskukseen?

Jarno Kuronen, projektijohtaja, Wiima Logistics & Samuli Lindström, liiketoimintajohtaja, Tietokeskus
13.00 – 13.20, Executive-lava

Yhteistyömme Wiima Logisticsin kanssa on jatkunut jo yli 10 vuotta. Tässä puheenvuorossa Wiiman projektijohtaja Jarno Kuronen kertoo yhdessä Tietokeskuksen liiketoimintajohtaja Samuli Lindströmin kanssa yhteistyön sisällöstä ja sujuvuudesta.  Puheenvuorossa käsitellään mm. sitä, miten käytännössä toimii malli, jossa IT-palvelut hankitaan kiinteähintaisella kk-maksulla.

 

Tietoisku: 5 syytä, miksi IT:n ostaminen palveluna kannattaa

Janne Martola

Janne Martola, talousjohtaja, Tietokeskus
13.30 – 13:50, Executive-lava

Laitteiden ei tarvitse olla kiinteitä kustannuksia, vaan työntekijöiden määrän mukaan joustava palvelu. IT-laitteiden ostaminen palveluna auttaa IT-kulujen ennustettavuudessa sekä mahdollistaa yrityksen taseen keventämisen. Tässä tietoiskussa Tietokeskuksen talousjohtaja Janne Martola kertoo  5 syytä, miksi IT:n ostaminen palveluna  kannattaa.

 

Asiakastarina: Näin modernisoitiin Turun Tilikeskuksen IT-infra

Mikaela Dahlström, kehitysjohtaja, Turun Tilikeskus & Tomi Miettunen, konsultti, Tietokeskus
14.00 – 14.20, Executive-lava

Mikaela Dahlström

Turun Tilikeskus on hyvä esimerkki organisaatiosta, joka on aiemmin ollut äärimmäisyyteen asti perinteinen. Lopulta muutosta halusivat yrityksessä aivan kaikki, ja kumppaniksi muutosmatkalle otettiin Tietokeskus. Tavoitteena oli kaikessa yksinkertaisuudessaan tuoda Turun Tilikeskuksen IT-infra paperikaudelta nykypäivään.

Tässä puheenvuorossa Turun Tilikeskuksen kehitysjohtaja Mikaela Dahlström kertoo yhdessä Tietokeskuksen konsultin Tomi Miettusen kanssa siitä, miten muutos toteutettiin käytännössä, ja mitä se vaati kultakin osapuolelta.

 

Asiakastarina: Näin rakennettiin moderni, turvallinen ja kk-veloitteinen IT-infra Otteelle

Tanja Vanharanta, toimitusjohtaja, Sosiaalipalvelusäätiö Ote & Samuli Lindström, liiketoimintajohtaja, Tietokeskus
15.00 – 15.20, Executive-lava

Tanja Vanharanta

Kun Tanja Vanharanta aloitti Sosiaalipalvelusäätiö Otteen toimitusjohtajana, aloitti hän heti ensitöikseen IT-infran uudistushankkeen. Kaikki mahdollinen haluttiin siirtää pilveen, jonka lisäksi oli tärkeää varmistaa, että kaikilla olisi käytössään ajanmukaiset ja tietoturvalliset työvälineet.

Projektin tekninen osa oli yksinkertainen, mutta käyttäjilleen muutos oli valtava — siksi tärkeässä osassa oli myös organisaation oma muutosjohtamisen kyvykkyys. Muun muassa tätä aihetta sivutaan tässä puheenvuorossa, jossa Otteen toimitusjohtaja Tanja Vanharanta sekä Tietokeskuksen Samuli Lindström keskustelevat siitä, kuinka uudistusprojekti toteutettiin käytännössä.

 

Tietoisku: Tarkka-omaisuudenhallinta – hallittavuutta ja näkyvyyttä laitteen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen

Ari Kaikkonen, Tietokeskus & Vesa Miekkarinne, Tietokeskus
15.30 – 16.00, Executive-lava

Omaisuudenhallinta on perinteisesti vaatinut yrityksiltä paljon resursseja, ja silti hyödyllistä tietoa esimerkiksi taloushallinnon käyttöön on ollut vaikea saada. Tarkka-hallintajärjestelmä ratkaisee ongelman tarjoamalla SaaS-ratkaisuna ICT-laitteiden käyttäjä-, käyttökohde-, omistus- ja sijaintitiedoissa tapahtuvien muutosten hallintaa.

Tietokeskuksen asiakkuusvastaava Ari Kaikkonen sekä liiketoiminnan kehityspäällikkö Vesa Miekkarinne kertovat tässä tietoiskussa miten Tarkka-palvelu tuotetaan, miten se on otettu käyttöön asiakkaillemme, ja mitä hyötyjä siitä on saatu irti.

 

Ilmoittaudu mukaan 21. helmikuuta mennessä!

Viime vuonna seminaari täyttyi nopeasti ja keräsi paikalle yli 400 osallistujaa. Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta tai ilmoittaudu suoraan mukaan alla olevalla painikkeella! ?

ILMOITTAUDU