Tietokeskus toimittaa palvelulaitteita Akseli Herlevin luotsaamiin Naughty BRGR-burgeribaareihin ja pääkonttorille. Hampurilaiset paistuvat ilman tietokoneitakin, mutta tilaukset ja maksuliikenne hoidetaan sähköisesti. Kasvavan yrityksen tarpeisiin sopivat, joustavat laitetoimitukset kuukausihinnalla olivat pääsyy valita Tietokeskus palvelutoimittajaksi.

Tietokeskus ja Naughty BRGR aloittivat yhteistyönsä vauhdikkaasti: Tietokeskus toteutti nopean IT-palveluiden haltuunoton ja käynnisti jatkuvan palvelun samaan aikaan, kun Naughty BRGR avasi uuden ravintolan Jyväskylässä. Tietokeskuksen palvelut skaalautuivat saumattomasti yrityksen kasvun mukana.

Naughty BRGRin ravintoloiden ja pääkonttorin IT-infra on rakennettu tukemaan sujuvaa liiketoimintaa. Tietokeskus on toimittanut yritykselle niin työasemat, telakat kuin monitoimilaitteetkin. Jos uusia laitteita tarvitaan, Tietokeskus toimittaa ne yritykselle. Jos taas jokin laite jää tarpeettomaksi, se haetaan pois. Palvelun kuukausimaksu määräytyy aina kulloinkin käytössä olevan laitemäärän mukaan.

Tukea asennuksesta arjen IT-haasteisiin

Tietokeskus suunnitteli Naughty BRGRin IT-projektin huolellisesti ja yhteistyö eteni joutuisasti käytännön toteutukseen. Tietokeskuksen asiantuntijat huolehtivat niin laitteiden esiasennuksesta kuin käyttöönotosta paikan päällä Naughty BRGRin ravintoloissa.

Asennuksen lisäksi Tietokeskus on läsnä Naughty BRGRin arjessa Service Deskin välityksellä ja auttaa kysymyksissä niin tekniikan kuin ohjelmistojenkin suhteen. Elinkaaripalvelut kattavat Service Deskin lisäksi myös vanhojen laitteiden pois viemisen ja kierrättämisen sekä asiakastietojen tietoturvallisen tyhjentämisen laitteista.

Naughty BRGRin yrittäjä Akseli Herlevi on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Tietokeskuksen kanssa:
”Olemme saaneet todella joustavaa ja henkilökohtaista palvelua. Asiakasta kuunnellaan ja ratkaisuja keksitään yhdessä. Yksi yhteyshenkilö takaa toiminnan sujuvuuden. Me saamme keskittyä maailman parhaiden burgereiden paistamiseen ja Tietokeskus pitää meidän IT:n ajan tasalla.”

Tutustu tarkemmin IT-laitteet palveluna -malliin.

Ari Kaikkonen

Asiakkuusjohtaja

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: