Kangasala-talo täyttyy ICT-alan tietoiskuista 24.9., kun Tietoiskuseminaari saapuu Pirkanmaalle. Me Tietokeskuksella odotamme tapahtumaa jo innolla, ja halusimme nostaa esiin muutaman kohokohdan päivän monipuolisesta kattauksesta.

Kolme lavaa, 21 puheenvuoroa

Pääsalin suurella lavalla kuulet suuret linjat ICT-markkinasta ja alan trendeistä sekä moderneista työvälineistä. Päivän ohjelma starttaa pääsalissa klo 9. Muiden lavojen ohjelma käynnistyy iltapäivällä lounastauon jälkeen.

Pitch-huoneessa voit keskittyä täsmätietoiskuihin ja case-esimerkkeihin ICT-alan pitkän linjan ammattilaisilta, jotka edustavat eri softa- ja laitevalmistajataloja.

Tech-huone on omistettu Tietokeskuksen omille ammattilaisille. Täällä saat kuulla käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten saat ATK:sta iloa arkeesi. Luvassa on kovaa teknistä asiaa ja ajankohtaisia tietoiskuja  M365:een, moderniin laitehallintaan ja O365:een liittyen.

Työelämä muuttuu, pysytkö mukana?

Työvälineet muuttuvat nopeampaan tahtiin kuin koskaan. Työn tuottavuuteen voi tulla kupruja, jos organisaatioissa ei loikata kehityskulkuun mukaan. Toisaalta uusien teknologioiden viidakossa voi olla vaikeaa löytää juuri omalle organisaatiolleen sopivaa ratkaisua. Kuulostaako tutulta? Saat apua seuraavista puheenvuoroista:

IT-infran modernisointi UKK-instituutissa Tietokeskuksen avulla

UKK-instituutin Service and Development Manager Anne-Mari Jussila ja Tietokeskuksen liiketoimintajohtaja Ari Jaatinen käyvät case-esimerkissä läpi IT-infran remontin. Mikä oli projektin lähtötilanne? Mitä matkan varrella opittiin? Millainen on UKK-instituutin uusi IT-infra?
Anne-Mari Jussila, Service and Development Manager, UKK-instituutti & Ari Jaatinen, liiketoimintajohtaja, Tietokeskus
Päälava 13.40–14.00

Iloa ja menestystä IT-päätöksenteon avulla

Tietokeskuksen kovat asiantuntijat pureutuvat IT-alan kiihtyvään murrokseen ja pohtivat, miten siihen voi valmistautua. IT-johtamisen haasteet saavat kyytiä konsultoinnin liiketoimintajohtaja Kai Lehtosen ja tuotantojohtaja Jari Varjon vauhdikkaassa puheenvuorossa – taatulla Tietokeskuksen rennolla tyylillä.
Kai Lehtonen, Konsultoinnin liiketoimintajohtaja & Jari Varjo, tuotantojohtaja, Tietokeskus
Päälava 10.00–10.30

Läpinäkyvä työelämä

Alma Median Sanna Koivuranta kävi Turun Tietoiskuseminaarissa toukokuussa kertomassa, mitä vertaisarvioinnin rantautuminen työelämään tarkoittaa. Tästä puheenvuorosta saat tärkeää tietoa siitä, miten voit panostaa rekryihin ja työnantajamielikuvan luomiseen.
Sanna Koivuranta, Employer Branding & Analytics, Alma Media
Päälava 13.00–13.30

ICT-markkina ja alan trendit 2020

Atos Finlandin maajohtaja Mika Enberg kertoo puheenvuorossaan ICT-markkinan merkittävimmistä trendeistä ja tulevaisuuden kehityssuunnasta. Jos haluat pysyä ajan hermolla, älä missaa tätä puheenvuoroa.
Mika Enberg, Country Manager, Atos Finland
Päälava 15.00–15.30

Syvenny case-esimerkkeihin, tutustu laitevalmistajiin ja poimi talteen asiantuntijoiden vinkit

 1. Modernia tulostamista:

HUS valitsi Apotti-järjestelmään uuden tulostusteknologian – merkittävä säästö energiankulutuksessa ja pakkausjätteen määrässä
Kristian Hess, Epson
Päälava 11:20–11:35

2. Älä unohda tietoturvaa:

EM+S: tietoturvaa pilvestä
Sami Ropponen, MCT, Senior Consultant, Tietokeskus & Petri Pukkanen, MCT, Senior Consultant, Tietokeskus
Tech-huone 13:50–14:30

3. Liitutaulut kuuluvat historiaan:

Moderni luokkahuone – uudet työkalut opettajan ja oppilaan apuna
Marianna Halonen, Learning Solution Specialist, Microsoft
Pääsali 15:40 – 15:55

4. Sano ei käyttökatkoksille:

Tekoäly eliminoi ennakoimattomia käyttökatkoksia
Marko Jääskeläinen, HPE
Pitch-huone 15:25 – 15:40

Eikä tässä läheskään kaikki. Käy katsomassa Pirkanmaan Tietoiskuseminaarin koko ohjelma täältä ja ilmoittaudu mukaan – tapahtuma lähestyy ja paikat täyttyvät nopeasti!

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: