Tietoiskuseminaari keräsi viime vuonna ennätysmäärän osallistujia. Tunnelma on taas katossa 7. toukokuuta, kun yrityspäättäjien ja IT-ammattilaisten ykköstapahtuma tekee paluun Turun Logomoon. Tänä vuonna Tietoiskuseminaari keskittyy tietotekniikan rooliin ja tuottavuuteen nykyajan työssä.

Teemoina tietotekniikka, työ ja tuottavuus

Tietoiskuseminaari on suunnattu yrityspäättäjille, IT-asiantuntijoille, liiketoimintajohdolle sekä julkishallinnon edustajille. Ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen löytyvät yhä useammin tietotekniikan paremmasta hyödyntämisestä – siksi tapahtuman teemoja ovat tänä vuonna tietotekniikka, työ ja tuottavuus.

Teemojen ympärille rakennettu monipuolinen ohjelmakattaus tarjoaa uutta ajateltavaa ja neuvoja niin modernin tietotekniikan kuin pilviratkaisujenkin roolista bisneksen tukena. Tapahtumassa on myös mukana yli 20 johtavaa it-laitevalmistajaa edustajineen.

Saat Tietoiskuseminaarista mukaasi käytännönläheisiä neuvoja tuottavuuden ja työnilon parantamiseen tietotekniikan avulla. Tapio Järvenpään ajankohtainen katsaus tietohallinnon tulevaisuuden näkymiin on yksi päivän monista huippuesityksistä.

Kuulet päivän aikana, miten voit parantaa organisaationne arkea moderneja välineitä ja työtapoja hyödyntämällä. Alma Median Sanna Koivuranta, Employer Branding & Analytics, nousee Executive-lavalle puhumaan läpinäkyvästä työelämästä. Luvassa on myös kymmeniä muita ajankohtaisia puheenvuoroja nykytekniikan ja modernin työn mahdollisuuksista.

Tietokeskuksen johtavat konsultit esittelevät parhaita käytäntöjä mm. Office 365:n, Teamsin, Intunen, Autopilotin ja Azure AD:n kanssa työskentelystä TECH-huoneessa. Konsulttimme Petri Pukkasen, MCT, esitys M365-kokonaisuudesta kannattaa laittaa listalle, sillä M365 on nyt tietoturvahyökkäysten kiihtyessä ajankohtaisempi kuin koskaan.

Katso ohjelmasta kaikki Tietoiskuseminaarin päälavan sekä Pitch-, Executive– ja Tech-lavojen mielenkiintoisimmat tärpit. Ohjelmaa on päivän täydeltä neljällä eri lavalla, joten seminaaripäivän ohjelma kannattaa suunnitella etukäteen, jotta saat päivästä parhaat tehot irti.

Päivän isäntänä toimii Peter Nyman.

Paikan päällä tapaat iloisen joukon meitä tietokeskuslaisia ja pääset tuttuun tapaan nauttimaan Tietoiskuseminaarin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Luvassa on jälleen hieno päivä huikeassa seurassa ajankohtaisista tietoiskuista keskustellen – unohtamatta ykkösluokan tarjoiluja ja rentoa meininkiä.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Varmista paikkasi Tietoiskuseminaarissa nyt!

 

Tietoiskuseminaari on maksuton tapahtuma moderneista työvälineistä ja IT-palveluista kiinnostuneille pk-yritysten päättäjille, asiantuntijoille sekä julkishallinnon edustajille. Toteutamme tapahtuman yhteistyössä Suomen ja maailman johtavien IT-laite- ja ohjelmistovalmistajien sekä asiantuntijoiden kanssa.

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: