Blogimme ovat kuluneen kevään aikana keränneet tuhansia lukijoita. Luetuimpia tekstejä olivat konsulttiemme asiapitoiset paketit Azure AD:n, Teamsin ja Windows Autopilotin ominaisuuksista. Käytännönläheinen, asiantuntijatyön arkea helpottava sisältö selvästi kiinnostaa, samoin kuin huippusuositut webinaarimme. Poimi siis tästä kovaa settiä lomalukemistoon tai kesätoimistolle ja kuuntele webinaaritallenteet – näillä opeilla varmistat, että saat IT-infrastasi enemmän irti syksyllä!

Tietokeskuksen konsultit Petri Pukkanen (vas) ja Sami Ropponen (oik) Turun Tietoiskuseminaarissa 2019.

1. Azure AD on globaali kirjautumisalusta ja paljon muuta – ota nämä 5 lisäominaisuutta käyttöön

Kevään luetuimmassa blogissamme konsulttimme Sami Ropponen paneutuu Azure AD:n tarjoamiin, usein hyödyntämättömiin mahdollisuuksiin. Office 365 on meille kaikille tuttu palvelu, mutta taustalla pyörivän Azure AD:n potentiaali jää usein hyödyntämättä. Oletko jo ottanut nämä 5 parasta lisäominaisuutta käyttöön?

Lue blogi. 

2. Teams vastaa muuttuvan työelämän vaatimuksiin

Vaihtuvat tiimit sekä työn tekeminen eri paikoissa ja eri aikaan ovat asiantuntijoiden arkipäivää. Konsulttimme Tomi Miettusen blogissa kerrotaan, kuinka Teams ratkaisee asiantuntijatyön suurimmat haasteet.

Lue blogi. 

Ennätyksellisen suosittu Teams – parhaat vinkkimme tehokkaaseen tiimityöhön -webinaarimme keräsi helmikuussa linjoille yli 800 kuulijaa. Webinaaritallenteen voit kuunnella täältä: https://www.tietokeskus.fi/tapahtumat/microsoft-teams-parhaat-vinkkimme-tehokkaaseen-tiimityohon/

Tietokeskuksen konsultti Sami Ropponen. 

3. Miksi Windows Autopilotista kannattaa kiinnostua – 4 parasta ominaisuutta

Windows Autopilot on nykyaikainen ratkaisu laitteiden käyttöönottoon ja elinkaaren hallintaan. Miksi Autopilotiin kannattaa tutustua ja ehkä jopa ottaa se oman organisaation käyttöön? Konsulttimme Sami Ropponen listasi Autopilotin neljä tärkeintä ominaisuutta kirjoituksessaan.

Lue blogi. 

Muita Autopilotin tarjoamia hyötyjä ja ominaisuuksia käytiin laajemmin läpi maaliskuun webinaarissamme. Katso webinaaritallenne: https://www.tietokeskus.fi/tapahtumat/windows-autopilot-mika-se-on-ja-miksi-siita-pitaisi-kiinnostua/

Tietokeskuksessa tapahtuu koko ajan – katso koko tarjonta

Missiomme on tuoda iloa ja menestystä tietotekniikasta. Siksi tuotamme aktiivisesti tapahtumia ja sisältöjä, jotka auttavat asiakkaitamme hyödyntämään tietotekniikkaa ja uusia työn tekemisen tapoja aina vain paremmin.

Kaikki blogitekstimme ovat luettavissa: https://www.tietokeskus.fi/kategoria/blogi/

Kaikki tulevat webinaarimme ja tapahtumamme näet tapahtumakalenteristamme: https://www.tietokeskus.fi/tapahtumat/

Kiitämme kaikkia blogimme lukijoita sekä webinaareihimme ja tapahtumiimme osallistuneita. Lupaamme jatkaa samaan malliin, joten lukemisiin, tapaamisiin ja kuulumisiin taas ensi syksynä!

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: