Tietokeskuksen ja hampurilaisistaan tunnetun Naughty BRGRin yhteistyön alkaessa kasvuyritys rakensi bisnestään ja tarvitsi sen tueksi yhtenäisen ja tehokkaan IT-infran. Tietokeskus valikoitui ravintola-alan startupin kumppaniksi, sillä se tarjoaa joustavan palvelulaitesopimuksen ilman määräaikaisuuksia.

Tietokeskus aloitti yhteistyön Naughty BRGRin kanssa samaan aikaan, kun Jyväskylässä avattiin uusi ravintola. Nopea IT-laitteiden käyttöönotto onnistui huolellisen suunnittelun ja esiasennuksen ansiosta. Jyväskylässä koneet asennettiin maanantaina, ja ravintola aukesi tiistaina.

Tietokeskus on toimittanut Naughty BRGRille niin työasemat, telakat kuin monitoimilaitteetkin. Jos asiakas tarvitsee uusia laitteita, Tietokeskus toimittaa ne, ja hakee vastaavasti ylimääräiset laitteet pois. Yhteistyön ansiosta burgeriravintolan käytössä on aina yhtä paljon laitteita kuin mille on käyttöä. Laitteiden lisäksi Tietokeskus tarjoaa Naughty BRGRille jatkuvaa tukipalvelua ja koulutuksia esimerkiksi uusien ohjelmistojen käyttöönoton yhteydessä.

”Me hoidamme teknisten yksityiskohtien viilauksen ja autamme käyttäjiä tietoteknisten ongelmien kanssa, liittyivät ne sitten laitteistoon tai ohjelmistoihin. Koulutusten avulla voimme entisestään parantaa asiakkaamme arjen sujuvuutta”, kertoo asiakkuudesta vastaava Ari Kaikkonen.

Naughty BRGRin yrittäjä Akseli Herlevi on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Tietokeskuksen kanssa: ”Olemme saaneet todella joustavaa ja henkilökohtaista palvelua. Asiakasta kuunnellaan ja ratkaisuja keksitään yhdessä. Yksi yhteyshenkilö takaa toiminnan sujuvuuden. Me saamme keskittyä maailman parhaiden burgereiden paistamiseen ja Tietokeskus pitää meidän IT:n ajan tasalla.”

Naughty BRGR

Vuonna 2015 perustettu Naughty BRGR tarjoaa makuelämyksiä hampurilaisten ystäville. Top Chef -kokki Akseli Herlevin perustaman ketjun burgeriravintoloita löytyy Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Jyväskylästä.

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: