Tietokeskus toimitti Isomäki Areenalle WLAN-ratkaisun Aruban teknologialla, joka sisältää 40 tukiasemaa ja viisi eri langatonta verkkoa yleisön, henkilökunnan, ravintolan, lipunmyynnin ja median käyttöön.

Olimme rakentamassa myös areenan uutta ravintolakonseptia. Ravintolan 40 pöydästä voi nyt tilata juomia ja pientä naposteltavaa tablettilaitteen avulla. Asiakaskokemus on merkittävästi parempi, kun tilauksia ei tarvitse jonottaa tiskiltä tai odottaa tarjoilijaa pöytään. Myös tarjoilijoiden työ on helpottunut ja ravintolan myynti kasvanut.

Tietokeskus ylläpitää ja huoltaa kokonaisuutta tarpeen mukaan.

”Tässä projektissa korostui joustavuutemme ja luovuutemme. Asiakkaalla oli visio, mutta valmista ratkaisua ei ollut olemassa. Rakensimme yhdessä toimivan ja ainutlaatuisen kokonaisuuden.”, kertoo asiakkuudesta vastaava Petri Peltomaa.

Porin Ässät ovat kokonaisuuteen tyytyväisiä:

“Tietokeskus valittiin toimittajaksi pitkän ja toimivan aiemman yhteistyön ansiosta. Tietokeskus päivitti peruskorjauksen yhteydessä areenan langattoman verkon ja asensi kymmeniä infonäyttöjä. Myös ravintolan tablet-tilaujärjestelmän toteutus sujui hienosti. Sen ansiosta Ravintola Patasydämen asiakaskokemus parani ja myynti kehittyi huomattavasti”, kehuu HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtaja Eeva Perttula.

 

Porin Ässät kotihalli
Ravintola Patasydän Isomäki Areenalla

 

HC Ässät Pori Oy

Porin Ässät on vuonna 1967 perustettu urheiluseura, joka pelaa jääkiekkoa Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-liigassa. Seuran kotihallina toimii vuosina 2014-2016 peruskorjauksen läpikäynyt Isomäki Areena.

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: