Tietokeskus ottaa kokonaisvaltaisen vastuun Gasumin IT-infrasta. Joustava ja toimiva palvelumalli sopii energiayhtiön suuren henkilöstömäärän asettamiin vaatimuksiin.

Energiayhtiön noin 500 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa saavat Tietokeskuksen asiantuntijoilta käyttäjätuen, lähiverkko- ja internet-palvelut sekä työasema- ja mobiilihallinnan. Näiden lisäksi Tietokeskus toimittaa Gasumille myös konesali- ja pilvipalveluita.

Joustava ja kuukausihintainen palvelusopimus sisältää noin 300 palvelinta ja verkon laitetta. Tietokeskus pitää huolta myös Gasumin tietoturvapalveluista. Gasumille toimitettavat laitteet saatetaan toimintakuntoon jo Tietokeskuksen esiasennuskeskuksessa, mikä tekee uusien laitteiden käyttöönotosta vaivatonta.

”Gasum valitsi Tietokeskuksen kilpailutuksen perusteella. Valintaan vaikuttivat ensisijaisesti palveluiden laatutekijät sekä toimittajan matala organisaatio. Myös toimittajan byrokratian ja organisaatiokerrosten vähäisyys miellytti. Tietokeskus on joustava, keskikokoinen IT-yritys, jonka kanssa on helppo toimia”, kertoo Gasumin CIO Pertti Norjos.

”Gasum on tärkeä asiakas ja kumppani Tietokeskukselle. Toteutamme palveluitamme lähellä asiakasta, kuunnellen ja kehittäen yhteistyötämme jatkuvasti. Jalkautamme Gasumin henkilöstön käyttöön modernit työkalut sekä nopean ja joustavan tukemme”, kertoo Tietokeskuksen asiakkuusjohtaja Ari Kaikkonen.

Gasum Oy

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan ja energiamarkkinoiden asiantuntija, joka kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä.

The energy company Gasum is a Nordic gas sector and energy market expert. Together with its partners, Gasum is building a bridge towards a carbon-neutral society on land and at sea.

www.gasum.com

Olisiko teillä tarvetta IT-infran ulkoistamiselle?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: