Pankkiiriliike Alexandria automatisoi Windows 10 -asennukset ja näin käyttöjärjestelmän käyttöönotto sujui helposti ja nopeasti. Samalla Tietokeskuksen konsultit valmensivat Alexandrian asiantuntijat Microsoft Deployment Toolkitin toiminnallisuuksiin ja ominaisuuksiin.

Tietokeskuksen Learn by Doing -menetelmää hyödyntämällä uuden teknologian käyttöönotto hoidettiin muutamassa päivässä. Tietokeskuksen konsultit vierailivat Alexandrialla, jossa he varmistivat uuden teknologian sujuvan käyttöönoton ja kouluttivat Alexandrian asiantuntijat uuden järjestelmän ylläpitäjiksi. Varsinaisen käyttöönoton jälkeen Tietokeskuksen asiantuntijat toimivat asiakkaan tukena järjestelmän käyttöä ja päivitystä koskevissa kysymyksissä.

Asiakas säästi huomattavasti aikaa Tietokeskuksen ansiosta – yksittäisen koneen asennus tehostui useista tunneista vain kymmeniin minuutteihin. Learn by Doing-menetelmä takaakin helpon ja kustannustehokkaan siirtymän uusien teknologioiden käyttöön asiakkaan omassa ympäristössä.

Tietokeskuksen konsultti Sami Ropponen on tyytyväinen käyttöönoton jouhevuuteen: ”Toimitimme asiakkaalle uuden järjestelmän sovittuun aikaan ja sovittuun hintaan. Projekti sujui niin sulavasti, että varsinaisen käyttöönoton lisäksi pystyimme siinä sivussa hoitamaan myös pientä ekstraa, kuten Office 365 -pakettien automatisoidut asennukset asiakkaan uusille Windows 10 -laitteille.”

Alexandrian IT Manager Timo Partasen mielestä Learn by Doing -menetelmä oli juuri sopiva ratkaisu Windows 10 käyttöönottoprojektin aloitukseen:

”IT-tukiosastomme pääsi kouluttautumaan uusimpien Windows jakelutekniikoiden pariin yhdessä Tietokeskuksen asiantuntijan kanssa. Saimme valmiin jakelukanavan käyttöjärjestelmäpäivityksille ja henkilöstömme kouluttautui samalla uusien tekniikoiden pariin. Tietokeskuksen kanssa oli erittäin helppo sopia projektiin liittyvistä asioista ja projektin räätälöinti aikataulujemme ja resurssiemme mukaan kävi sujuvasti.”

Alexandria Pankkiiriliike

Alexandria Pankkiiriliike Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen yksityisesti omistettu sijoituspalveluyhtiö. Alexandrialla on 27 toimistoa ympäri Suomea ja se työllistää yli 300 henkilöä. Alexandria-konsernin muodostavat Alexandria Pankkiiriliike ja sen tytäryhtiöt Alexandria Rahastoyhtiö ja strukturoituihin sijoitustuotteisiin erikoistunut Alexandria Markets.

Voisimmeko olla avuksi IT-asioissa?

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä: